Företaget ägs av sex personer som har havet som sin bästa plats på jorden. Samtliga ägare kör också båten vid olika event och vår tanke är att vi skall bredda vår verksamhet i framtiden med flera olika båtar som vi kan använda till olika typer av event.

 

 • Event förslag : I varje paket ingår max 10 personer.

 

 1. Lilla Bus paketet: Vi åker från vår brygga i Härnösand och tar oss ett varv runt Lungön som vid lite blåsväder kan vara riktigt roligt i 45 knop. ( ca 40 minuter )
 2. Stora Bus Paketet: Vi åker från vår brygga i Härnösand till Högbonden och Bönhamn där vi får lite kaffe och tilltugg och åker där efter tillbaka i 45knop. ( ca 2 timmar )
 3. Lilla Höga Kusten paketet: En tur upp över älven där vi åker under Höga Kusten bron och in i nora fjärden och därefter tillbaka till Härnösand och vår brygga. ( Ca 40 minuter )
 4. Stora Höga Kusten paketet: Samma som ovan men vi bygger på detta med ett stopp i Fjärd botten där det bjuds på en härlig måltid med måltidsdryck. ( ca 2 timmar )
 5. Bastu paketet: Vi åker från vår brygga i stan och kör ut och busar på havet, där efter åker vi till Lustholmen eller Gånsvikshamn för bastu med enklare tilltugg. ( ca 4 timmar )
 6. Middagspaketet: Vi åker från vår brygga till Sågverket i Rö (www.sagverket.se) med lite bus på vägen i 45knop för att intaga en trevlig middag med sedvanlig dryck och där efter åker vi tillbaka antingen med båt eller med mini buss beroende på vad som önskas.
 7. Middags upplevelsen: Vi åker från vår brygga i Härnösand och åker upp mot Höga Kusten bron där vi girar och tar oss ner till Hemsön. Där hämtas vi upp av en militär som visar oss Hemsö Fästning (http://hemsofastning.se) och där efter blir det middag i den helt nygjorda restaurangen på toppen av Fästningen med tillhörande dryck. Efter avslutad middag åker ni tillbaks till Härnösand antingen med vår RIB eller med minibuss. ( Ca 6 timmar )
 8. Höga Kusten Deluxe: Vi åker till Ulvön (www.ulvohotell.se) eller Norrfällsviken (http://norrfallsviken.com ) och checkar i på Hotellet och intager därefter en fantastisk middag för att avsluta med mingel och trivsel. ( det tar nog närmare ett dygn )
 9. Härnöpaketet: Vi tar oss ut på öppet hav och kör det som går och landar därefter mot klipporna nedanför Lotsstugan ( www.lotsstugan.com) där vi äter middag, badar i badtunnor på klipporna och bastar och kanske vi även konfererar och bor över i den helt fantastiska gamla lotsstugan. ( Det är ni som bestämmer hur lång tid det skall ta )

 

 • Givetvis kör vi er vart ni vill och vi syr gärna ihop ett special event just för er. Vi samarbetar med samtliga destinationer i Höga Kusten och ser gärna till att ni får se det mesta av det bästa i vår vackra skärgårdsmiljö.

 • Vi gör gärna turer för möhippor, Svensexor, Födelsedagar och företagsevent mm det är bara att kontakta oss så löser vi ert event med glädje.